Dags att ladda ner WAV-appen!

25.03.2020 kl. 10:58
Nu är det läge att ta i bruk We Are Voice-appen för att öva in sånger hemma på soffan! I den mångsidiga appen kan man öva in sångerna till sång- och musikfesten 2021. Appen är avgiftsfri för dem som deltar i sångfesten!

FSSMF bjuder alla sångfestdeltagare på appen We Are Voice där man kan öva in sånger på ett roligt och smidigt sätt hemma på sofflocket. I appen finns för tillfället flera sånger som kommer att sjungas under We Are Voice-konserten under sång- och musikfesten, men vi jobbar hela tiden på att få in fler sånger i appen under våren.

Målet är att alla sånger som sjungs under sångfesten ska finnas i appen, åtminstone alla sånger som är nya, säger FSSMF:s verksamhetsledare Henrik Lillhannus.

Appen är väldigt mångsidig och man kan lyssna på enbart sin egen stämma, alla stämmor eller alla stämmor utom ens egen samidigt som man ser noterna framför sig.

En del WAV-sånger till Festival 21 kommer endast att finnas i appen, men största delen av noterna kommer också att distribueras till ensemblerna i form av nothäften från och med juni.

Hur ska jag göra?

Ladda ner appen We Are Voice på din smarttelefon, registrera dig och fyll i den fyrsiffriga koden som finns på sidan 5 i årets första Resonans. När din ansökan till vår grupp "Festival 21" är godkänd får du tillgång till alla stämfiler. Du ska inte uppge kreditkortsuppgifter, utan vänta på att din ansökan till gruppen godkänns.

I videon nedan går vår verksamhetsledare Henrik igenom WAV-konserten och instruktionerna för hur man tar i bruk appen. Titta på videon ifall någonting känns oklart. Man kan även kontakta kansli@fssmf.fi om man har frågor gällande appen.