Vill du hjälpa till under sångfesten? Delta i vår julglögg och häng med i vårt volontärteam!

11.11.2021 kl. 15:39
Vi bjuder på glögg och risgrynsgröt söndagen den 12 december på G18 i Helsingfors. Under tillfället informerar vi mer om våra volontärgrupper under sång- och musikfesten 2022.

Kom med och gör sångfesten till årets bästa evenemang! 

För att sång- och musikfesten överhuvudtaget ska kunna förverkligas behövs det ett hundratal volontärer som hjälper till med allehanda uppgifter. Koristerna och instrumentalisterna i huvudstadsregionen är alltså helt essentiella för sång- och musikfesten 2022! Familjemedlemmar, vänner, korister och musiker som själva inte planerar att delta i sångfesten och som kan ställa upp som volontärer under sångfesten är också synnerligen välkomna!

Volontäruppgifterna varierar från allt mellan att dekorera utrymmet för kvällsfesten, skjutsa omkring instrument, PA-anläggningar och beachflags till att dela ut broschyrer till förbipasserande under konserterna. Det finns uppgifter både inför och under sångfesten och du kan själv välja mellan vad du är intresserad av.

Vi bjuder in alla som är intresserade av att hjälpa till under sångfesten till en kick-off där vi dricker glögg, äter risgrynsgröt och får information kring de olika volontärmöjligheterna.

Tillfället går av stapeln söndagen den 12 december kl 17, i festsalen på G18. Vi bjuder alla på risgrynsgröt och glögg. Vi önskar att alla anmäler sig på förhand. Anmäl dig här senast onsdagen den 8 december klockan 23.59. 

Under tillfället har du möjlighet att gå med i en volontärgrupp som intresserar dig, och komma igång med arbetet tillsammans med de andra i din grupp. 

På plats finns sångfestproducent Johanna Frimodig och resten av personalen på FSSMF:s kansli som svarar på alla dina frågor. 

Evenemanget ordnas i samarbete med Helsingfors sång- och musikförbund.

Vi hoppas att så många som möjligt från din kör eller orkester kan delta och ser framemot att träffa dig den 12 december!